Ozan'da ibre kimden yana

3 büyükler’in peşinde divane olduğu ozan transferinde Beşiktaş öne geçti, imza atması için geri sayım başladı

Timsah'a en cazip teklif Beşiktaş'tan geldi. Kartal, 6.5 milyon Euro veya 5 milyon Euro artı bir oyuncu (Ömer, İsmail, Mustafa) önerdi. İki öneri arasında karar çıktığı anda Ozan Tufan, siyah-beyazlı formayı giyecek

Bu sezon transfer döneminde herkesin bir numaralı gündem maddesi Ozan Tufan oldu...
Bursaspor'da özellikle Şenol Güneş döneminde gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselen Ozan Tufan, 3 Büyükler'in de kadrosuna katmak istediği ilk isim haline geldi. Her takım Timsah'ın kapısını çalarken oyuncusunun satmak istemeyen yeşil-beyazlılar da sonunda pes etti ve teklifleri masaya yatırdı. G.Saray ve F.Bahçe parayı düşük tutarak takasta önemli isimleri Bursaspor'a önerirken Beşiktaş ise parayı daha yüksek önererek bir adım öne geçti.

BURSA DÜŞÜNÜYOR

Kartal, son teklifini farklı bir şekilde yaparken Timsah'a seçenekler sundu. İlk olarak nakit para olarak 6.5 milyon Euro teklif eden siyah-beyazlıların ikinci önerisi ise 5 milyon Euro ve oyuncu şeklinde oldu. Taksitler halinde parayı ödemeyi öneren Kartal'ın teklifindeki para ise ne olursa olsun 6.5 milyon Euro'yu geçmeyecek. Beşiktaş'ın 2. teklifindeki oyuncular ise Bursa teknik heyetinin kararına göre değişebilir.

Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu ile İsmail Köybaşı oyuncu takasında Bursaspor'un masasındaki oyuncular. Timsah bu iki opsiyon arasında kararını verdiği anda imzalar atılacak.