Aslan'da Sneijder şoku!

Yönetime mesaj yollayan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder bir an önce imzayı atmak için yanıt beklediği belirtildi.

Aylardır konuşulan yeni mukavele için yönetim resmi adım atmayınca Sneijder'ın da sabrının taştığı ve bir an önce sezona rahat kafayla başlamak için imza atılmasını beklediği belirtildi.

MALİYETİ 5 MİLYON EURO

Sneijder'ın 1 yıl daha kontratı var. 2016'da bitecek sözleşmesinin ise 2 yıl daha uzatılmasını istiyor. Hollandalı'nın tek şartı aynı şartlarda sözleşmeyi uzatmak. Yani yıllık 5 milyon euro almak. 3.2 milyon euro garanti para alan, 1.3 milyon euro imza parası ödenen Sneijder, maksimum 500 bin euro olmak üzere maç başı da 25'er bin euro alıyor. Hollandalı bu rakamdan geri adım atmıyor.

ÖZBEK ZAMAN KAZANIYOR

Yönetim bu rakama sıcak bakıyordu. 3 aydır yapılan görüşmelerde bu hep dile getirildi. Ancak feda konusu kapalı kapılar ardında gündeme geldi. UEFA sopası nedeniyle bu rakam aşağı indirilebilir mi sorusu tartışıldı. Ancak bu konuda Sneijder'a bir yansıma olmadı. Dursun Özbek kampa gidip imzayı attıracaktı. Ancak iş zamana bırakıldı. Yönetimin zaman kazanma taktiğini gören Sneijder da harekete geçti ve lig öncesi yeni kontrat için yanıt istedi.