Hazırlık Maçı

PTT 1. Lig’de mücadele edecek Balıkesirspor ile süper lig ekibi Bursaspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Balıkesirspor maçı Karikari (2) ve Zeefuik’in golleri ile 3-0 kazandı.

Geçtiğimiz yıl süper ligden düşen Balıkesirspor ile Bursaspor, Balıkesir Atatürk Stadı’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maça seyircinin ilgisi fazla olmazken, Balıkesirspor taraftarları futbolculara tezahüratlarla moral verdi. İlker Meral, Ahmet Ayaz, Mutlu Çiğdem hakem üçlüsünün yönettiği maça konuk ekip Bursaspor başladı.

Maça hızlı başlayan Balıkesirspor, 4. dakikada Muğdat’ın ceza alanında düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Meşin yuvarlağı Karikari ağlara yolladı. Orta saha mücadelesine sahne olan ilk yarıyı Balıkesirspor 1-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısında etkili olan Balıkesirspor’da Zeeufik, defansın bir anlık hatasında ceza alanının içinde topla buluştu. Yerden düzgün bir vuruş yapan Zeefuik 47. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Maçın 90. dakikasında Berkan’ın sol kanattan yaptığı ortada Karikari meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak, maçın da skorunu tayin etti.

Kaynak: İHA