Göksel Gümüşdağ Açıklaması 'İlk 6'Nın İçinde Olmayı Hedefliyoruz'

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, 2015-2016 sezonunda hedeflerinin ilk 6 olduğunu söyledi.

Profesyonel Futbolcular Derneği’nin Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği ödül gecesi öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig’deki hedeflerini açıkladı.

Yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fair-play’e uyumlu, dostça, kardeşçe güzel bir sezon geçmesini istediğini belirterek, "Tüm kulüpler de bu dilek ve arzu içinde sahaya çıkacak. Futbolu özledik" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İLK 6’NIN İÇİNDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Basın mensuplarının Avrupa kupalarında yapılan hakem hataları ile ilgili sorusu üzerine Başkan Gümüşdağ, "Çok iyi başladığımız bir maçta, 13. dakikada hakemin çok kötü bir hatası sonrası kırmızı kart ve penaltıyla oyun kurgusu bozuldu. Bu bizi etkiledi ama buna rağmen daha iyi bir netice olabilirdi. Tabii buradaki maçta da golü erken yeyince, takım da demoralize oldu. Biz bir yaşında olan bir kulübüz. Önümüzdeki sezon da ilk 6’nın içinde olmayı hedefliyoruz. Tabii futbolun da gerçekleri var. Şampiyon olan seneye dördüncü veya beşinci bitirebiliyor" diye konuştu.

Gümüşdağ sözlerini, "UEFA’da çok kısa sürdü serüven. İnşallah bu UEFA macerasını biraz daha yukarı taşımak istiyoruz" diyerek tamamladı.

Kaynak: İHA