Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak Açıklaması

BeşŸiktaşŸ Kulübü Yönetim Kurulu ǜyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, transfer çalışŸmalarının devam ettiğŸini belirterek, Bursasporlu Ozan Tufan hakkında "BaşŸkanımızın da belirttiğŸi gibi o bölgeye ihtiyacımız var. LJalışŸmalarımız sürüyor ama isim veremem" dedi.

Profesyonel Futbolcular DerneğŸi'nin düzenlediğŸi ödül gecesi öncesi Haliç Kongre Merkezi'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, eylül ayının başŸına kadar transfer döneminin devam ettiğŸini vurguladı.

Transferin devam ettiğŸini belirten Albayrak, Bursasporlu Ozan Tufan'la ilgili gelen soruya şŸu cevabı verdi:

"Yasal olarak eylülün ilk haftasına kadar süremiz var. BaşŸkanımızın da belirttiğŸi gibi o bölgeye ihtiyacımız var. LJalışŸmalarımız sürüyor ama isim veremem. Halka açık bir şŸirketiz ve transfer bitmeden isim veremeyiz. LJalışŸmalar devam ediyor. BittiğŸinde kamuoyuna duyururuz."

Olympiakos'la yapılan sezon öncesi son hazırlık maçına da değŸinen Albayrak, "Artık lige son bir hafta kaldı. Var gücümüzle çalışŸıyoruz. Yeni katılan arkadaşŸlarımızı hocamız gördü. Sezona gayet iyi hazırlandık. Herkes çok formda. Bir iki sakatlığŸımız var. ǖnümüzdeki sezona hayırlısıyla hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA