Samsunsporlu Futbolcu Hasan Kılıç, Özür Diledi

PTT 1. Lig ekplerinden Samsunspor'un genç futbolcusu Hasan Kılıç, "Samsunspor'u büyük bir çöküşŸten kurtaran başŸkanımız Erkurt Tutu'dan ve spor camiasından özür diliyorum" dedi.

Samsunspor'un ikinci kamp döneminde Samsunspor Kulüp BaşŸkanı Erkurt Tutu'nun elini sıkmadığŸı için eleşŸtirilen Kılıç, yazılı açıklama yaparak, özür diledi.

Samsunspor'un Kartepe ve Erzurum kamplarının hem takım ve kendisi adına çok güzel geçtiğŸini belirten Kılıç, "Aramıza yeni katılan teknik ekibimiz ve futbolcu arkadaşŸlarımızla uyumlu ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Altınordu müsabakasıyla başŸlayacak olan yeni sezona hazırlıklarımız sorunsuz bir şŸekilde devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Transfer döneminde isminin bir kaç kulüp ile anılmasından ötürü yerel ve ulusal basında haberler yapıldığŸını anımsatan Kılıç, şŸunları kaydetti:

"Samsunspor'un sözleşŸmesi devam eden bir futbolcusuyum. Hedefim Samsunspor'u bu sezonun sonunda hak ettiğŸi Süper Lig'e çıkartmaktır. Bu doğŸrultuda başŸta zor günlerimizde bize sahip çıkan ve Samsunspor'u büyük bir çöküşŸten kurtaran başŸkanımız Erkurt Tutu'dan ve spor camiasından özür diliyorum. Büyük Samsunspor taraftarlarına bu sezon şŸampiyonluk yaşŸatmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağŸımızı iletmek isterim."

Kaynak: AA