Fikret Orman, Başarıya İnanıyor

BeşŸiktaşŸ Kulübü BaşŸkanı Fikret Orman, futbol takımının özledikleri başŸarıları bu sezon yakalayacağŸına inandığŸını kaydetti.

Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organlarından BeşŸiktaşŸ Dergisi'nin ağŸustos sayısında kaleme aldığŸı yazısında, yepyeni bir sezona heyecanlı, umutlu ve istekli bir şŸekilde başŸladıklarını belirterek, "Hep birlikte evimizden uzak geçirdiğŸimiz günler, çok kısa bir süre sonra sona erecek. Vodafone Arena'nın da tamamlanmasıyla, şženol GüneşŸ yönetimindeki ve kadrosunu güçlendirdiğŸimiz futbol takımımızın özlenen başŸarıları bize kazandıracağŸına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

2015-2016 sezonunun siyah-beyazlı takımın yanı sıra diğŸer tüm takımlara da hayırlı olmasını dileyen Fikret Orman, "Fair-play ruhunun hakim olduğŸu, kaos ve kavgadan uzak, sportif mücadelenin ön plana çıktığŸı bir yarışŸın yaşŸanmasını temenni ediyorum" görüşŸlerini aktardı.

Yeni sezon formalarının büyük bir titizlikle hazırlandığŸını vurgulayan Orman, taraftarların yeni ürünlere sahip çıkacağŸına ve alacakları kombinelerle maçlara geleceğŸine yürekten inandığŸının altını çizdi.

Siyah-beyazlı kulübün başŸkanı, "LJalışŸtığŸı süre boyunca her zaman yapıcı, anlayışŸlı olan ve tam bir BeşŸiktaşŸlı gibi davranarak camiamızla bütünleşŸen" diye bahsettiğŸi eski teknik direktörleri Slaven Bilic'e ve yardımcıları ile yollarını ayırdıkları eski futbolcularına yeni kariyerlerinde başŸarılar diledi.

Kaynak: AA