Schweinsteiger Manchester United'ın İlgisinden Memnun

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in Yönetim Kurulu BaşŸkanı Karl-Heinz Rummenigge, oyuncuları Bastian Schweinsteiger'in, İngiliz kulübü Manchester United'ın kendisiyle ilgilenmesinden hoşŸnut olduğŸunu söyledi.

Rummenigge, Münih kentinde gerçekleşŸen bir sponsor tanıtımında, sözleşŸmesi 2015-16 sezonu sonunda bitecek Schweinsteiger'e ilişŸkin 30 yaşŸındaki futbolcuyla birkaç gün önce telefonla konuşŸtuğŸunu ve yarın bir görüşŸme daha gerçekleşŸtireceklerini paylaşŸtı.

Rummenigge, Manchester United'ın kadrosuna katmak istediğŸi iddia edilen Schweinsteiger hakkında "İngiltere'den gösterilen ilginin, hoşŸuna gittiğŸini sezdiğŸimi gizlemeyeceğŸim" dedi.

Schweinsteiger'in vereceğŸi kararın beklenilmesi gerektiğŸini ifade eden Rummenigge, Alman milli oyuncunun, United'ın Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria ile takas edileceğŸine yönelik söylentilerin, hiçbir şŸekilde tartışŸılmadığŸını ve iki takım tarafından da düşŸünülmediğŸini kaydetti.

Rummenigge, teknik direktör Pep Guardiola'nın bir yıl sonra sonra bitecek kontratının uzatılmasıyla ilgili de çok rahat olduklarını ve Guardiola'nın 30 Haziran 2016'dan sonra görevine devam etmesi için ellerinde "iyi kartlar" bulunduğŸunu dile getirdi.

Bayern Münih'in kadro planlanmasının henüz tamamlanmadığŸına işŸaret eden Rummenigge, Bayern Münih'in, 31 AğŸustos'ta sona erecek transfer dönemi içinde değŸişŸiklikler yapabileceğŸi sinyalini verdi.

Kaynak: AA