İskoçya Şampiyonu Celtic Nadir Çiftçi'yi Transfer Etti

İskoçya Premier Lig takımlarından Celtic, milli futbolcu Nadir LJiftçi'yi renklerine bağŸladı.

Transfer çalışŸmalarını sürdüren İskoçya Ligi'nin son şŸampiyonu Celtic, Dundee United takımında forma giyen 23 yaşŸındaki golcü futbolcu Nadir LJiftçi'nin transferi için kulübüyle anlaşŸmaya vardı. Celtic'le masaya oturan milli futbolcunun her konuda anlaşŸma sağŸladıktan sonra sözleşŸmeye imza atması bekleniyor.

YeşŸil-beyazlı ekip daha önce de Nadir LJiftçi için 900 bin ve 1 milyon sterlinlik iki teklifte bulunmuşŸ ancak geri çevrilmişŸti. Dundee United, Birinci Lig takımlarından Wigan Athletic'in 1,5 milyon sterlinlik teklifini kabul etmişŸ fakat golcü futbolcu bu transfere sıcak bakmamışŸtı.

Kariyerinde Portsmouth, Kayserispor ve NAC Breda takımlarının formalarını giyen LJiftçi, İskoçya Ligi'nde son iki sezonda 33 kez rakip fileleri havalandırdı. Golcü futbolcu, Hollanda ve Türkiye'nin genç milli takımlarında 9 kez oynadı.

Transferin gerçekleşŸmesi halinde Nadir LJiftçi, Gary Mackay-Steven ve Stuart Armstrong'un ardından son altı ayda Celtic'in Dundee United'dan renklerine bağŸladığŸı üçüncü futbolcu olacak.

Kaynak: AA