Adana'da Başarılı Sporculardan İl Spor Müdürüne Ziyaret

Karabük'te gerçekleştirilen "U15 Kız ve Erkekler Türkiye Halter Şampiyonası"ndan dereceyle dönen sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Ataşbak, okul-kulüp-veli işbirliğiyle halterde daha iyi noktalara gelineceğini belirtti.

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Ataşbak, şunları kaydetti:

"Karabük'te yapılan Türkiye Şampiyonası'ndan 4 madalya ile dönen okulun yöneticileri, beden eğitimi öğretmeni ve antrenörleri Mustafa Bayam ile bu okula destek veren Halter Federasyonu Adana İl Temsilcisi İsmail Bayam'ı kutluyorum. Okul-kulüp-veli işbirliğiyle halterde daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum. Okulumuz bunu kanıtladı. Tüm imkanlarımızla başarılı sporcuları destekleyeceğiz. Sponsor kuruluşların da geleceğin Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu olacaklarına inandığım küçük öğrencilere katkı sağlamalarını bekliyoruz."

Halter Federasyonu İl Temsilcisi İsmail Bayam ise şampiyonada güçlü rakiplerine rağmen altın madalya kazanan Elif Nur Kavut, Zeynep Usul, Sinan Aslan ile gümüş madalya kazanan Dilara Akalan'ın gelecekte milli takımın değişmez sporcuları olacağını ifade etti.

Bayam, hedeflerinin Adana'dan daha fazla sporcuyu milli takımlara kazandırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA