Polisgücü Bayan Voleybol Takımından Bir Transfer Daha

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı kadrosuna yeni bir isim daha kattı.

Transfer çalışmalarının başlamasının ardından almayı hedeflediği oyuncularla bir bir anlaşan Polisgücü, Duygu Semerci, İrem Tan, Deniz Dülger ve Melis Yalnız, Mine Koçyiğit, Ceren Çelik, Melahat Bağ, Esra Sarıyıldız sonra geçen yıl 3. lig ekiplerinden Düzce Dora Art 1907’de forma giyen Huriye Atlı’yı transfer etti.

Transferinin ardından değerlendirmede bulunan Atlı, “Transferimin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim. Böyle düzgün insanlarla çalışma fırsatım olduğu için mutluyum. Umarım hepimiz için güzel ve başarılarla dolu bir sezon olur. Diğer takım arkadaşlarımızla birlikte takımımızın başarısı için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızın hedeflerine ulaşmak için mücadele edeceğiz. Ben de bu mücadelede elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım” dedi.

1986 Denizli doğumlu olan oyuncu daha önce Daha önce Çanakkale Belediye, Balıkesir Belediye Spor, Alaşehir Belediye, Dora Art 1907 Spor kulüplerinde forma giydi.

Kaynak: İHA