Yeşilgiresun Belediyespor'da İç Transfer Sonuçlandı

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden YeşŸilgiresun Belediyespor'un başŸantrenörü Ahmet Kandemir, iç transferde 8 oyuncuyla yeniden anlaşŸtıklarını bildirdi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, gelecek sezonun kadrosunu kurma adına çalışŸmaların devam ettiğŸini belirtti.

Bir süredir sürdürdükleri iç transfer görüşŸmelerini tamamladıklarını vurgulayan Kandemir, "İç transferde Ramel Bradley, Patrick Miller, Yunus LJankaya, Mutlu Demir, Tufan ǖnen, Can ǖzcan, Tansu Akyol ve Gökhan YazıcıoğŸlu ile yeniden anlaşŸtık. Bu isimlerle iskelet kadroyu koruduk. İskelet kadro üzerinden gelecek sezonun takımını oluşŸturmak için çalışŸmalarımız sürüyor" dedi.

Fırat Töz, Bora Hun Paçun ve Alican Güney ile yollarını ayırdıklarını dile getiren Kandemir, YeşŸilgiresun Belediyespor'a verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşŸekkür ettiklerini söyledi.

Kandemir, kadrolarına kattıkları yabancılarda en iyi tercihleri yaptıklarını kaydederek, "7 yabancıyı kadronuzda bulundurabiliyorsunuz. Mevcut kadromuzda Ramel Bradley ve Patrick Miller zaten vardı. 4 ya da 5 yabancı alma hakkımız vardı. İçlerinde tecrübelilerin de yer aldığŸı 4 iyi ismi kadromuza kattık. İç ve dışŸ transferlerdeki oyuncularla kafamızda tasarladığŸımız kadroyu oluşŸturduğŸumuzu düşŸünüyorum" diye konuşŸtu.

Kaynak: AA