Ataşbak, Türkiye Şampiyonu Keskin'i Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, kentin sporuna ve tanıtımına katkı sağlayan sporculara desteklerinin artacağını söyledi.

Erzurum’ da gerçekleştirilen Okullararası Küçük Erkekler Atletizm yüksek atlama müsabakasında Türkiye Birincisi olan Ahmet Keskin ve okul yöneticilerini, Spor İl Müdürü Ataşbak makamında kabul etti.

Yüksek atlama atletizm sporu içerisinde yer alan teknik branşların en zor olanlarından bir olduğunu belirten Ataşbak, şöyle devam etti:

"Sporcumuz bu branşa gönül vermiş. Disiplinli çalışkan özelliği ile gelecek vaat ediyor. Yüksek atlamada en iyilerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu sporcumuzun daha sıkı ve özverili çalışma yapması durumda başarısının artarak devam edeceğine inanıyorum. Kendisini yürekten kutluyorum."

UĞUR: “ATLETİZMDE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE EDİLİYOR”

Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, "Özellikle atletizmde son günlerde üst üste başarıların alınması bizleri mutlu etmektedir. Azimli çalışmanın sonucunda başarıyı yakalamak sporcuların doğru yolda olduğunun kanıtlıyor. Sporcumuzun Yüksek atlamada Türkiye birinciliğinin yanı sıra uzun atlamalarda’ da dördüncülüğünü elde etmesi bizleri sevindirmiştir. Adana olarak tesisleri, hava koşulları güzel, deneyimli kadrolarıyla sporda marka kentiz. Sporcumuza başarılar dilerim" dedi.

Ayrıca, ziyarete Ömer Refik Hafika Orta Okulu Müdürü Mahsuni Atlı, Beden Eğitim Öğretmenleri Ceyhun Öktem ve Betül Cevheroğlu katıldı.

Kaynak: İHA