Ozan Tufan transferi Arap saçına döndü

Beyaz Transfer ekibi son zamanlarda transfer dedikodularına adı karışan Ozan Tufan hakkında çıkan haberleri değerlendirdi.

Ozan Tufan transferi Arap saçına döndü
Beyaz Transfer yorumcularından Ertem Şener, Bursasporlu futbolcu Ozan Tufan hakkında iki farklı gazetede çıkan haberleri ekrana taşıdı. Fanatik gazetesinin ‘ Aslan'dan Ozan Bombası' manşetini ve Fanatik gazetesinin ‘ Fener Ozan'ı Bitiyor' manşetlerini gösteren Ertem Şener, transferin böyle bir şey olduğunu ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir gazeteci olarak bu durumu açıklaması gerektiğini söyledi.

BEŞİKTAŞ TAKAS ÖNERDİ

Akşam saatlerinde çıkan haberlerde ise Ozan Tufan için Beşiktaş'ın takas önerdiğini belirten yorumcular, bu takasta Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı'nı önerdiğini söyledi.

Bu oyuncuların takasta kullanılacağını duyan Şener, ‘Beşiktaş bir de kulübün anahtarını verseymiş' diyerek tepkisini ortaya koydu.

TWİTTER'A GÖRE HABER YAPILIYOR

Ozan Tufan hakkında çıkan haberlerin sosyal medyaya göre yapıldığını vurgulan Şener “ Twitter'a göre haber yapan arkadaşlarımız var. Twitter'a göre haber yapmayın. Bu böyle olmaz ki.” dedi.

BEYAZ GAZETE