Badmintonda Milli Davet

Avrupa Badminton Junior Müsabakalarına Malatya Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Nazım Denizhan milli takım antrenörü olarak, Mehmet Akarsu, Betül Başkan, Serkan Bayram, Muhammed Tekel ve Özgür Koray Bayram ise milli takım sporcuları olarak davet edildiler.

23 - 26 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ankara Asli Spor Salonunda yapılacak olan Avrupa Badminton Junior Müsabakalarına Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Nazım Denizhan Milli Takım Antrenörü olarak, Mehmet Akarsu, Betül Başkan, Serkan Bayram, Muhammed Tekel ve Özgür Koray Bayram ise milli takım sporcuları olarak davet edildiler.

Malatya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, bir açıklama yaparak, antrenör ve sporculara başarılar diledi. Açıklamada, “Avrupa Badminton Junior Müsabakalarına davet edilen Badminton Antrenörü Nazım Denizhan’a sporcularımız Mehmet Akarsu, Betül Başkan, Serkan Bayram, Muhammed Tekel ve Özgür Koray Bayram’ı tebrik eder Avrupa Badminton Şampiyonasında başarılar dileriz” denildi.

Kaynak: İHA