Beşiktaş, Avusturya'ya Gitti

BeşŸiktaşŸ, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümü için Avusturya'ya gitti.

Siyah-beyazlılar, 3 günlük iznin ardından İstanbul'da toplanarak, 2. etap kamp çalışŸmaları için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Graz'a uçtu.

Teknik direktör şženol GüneşŸ'in, sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan dışŸında 26 oyuncuyu kamp kadrosuna dahil ettiğŸi bildirildi. İzinlerini yurt dışŸında geçiren bazı oyuncuların kampa Avusturya'da katılacağŸı kaydedildi.

Avusturya kampı kadrosunda şŸu futbolcular yer alıyor:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Adem Gülüm, Serdar KurtuluşŸ, Andreas Beck, Dusko Tosic, İsmail KöybaşŸı, Ramon Motta, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, OğŸuzhan ǖzyakup, Kerim Frei, Jose Sosa, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, ǖmer şžişŸmanoğŸlu, Eslem ǖztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes DurmuşŸ, Olcay şžahan, Gökhan Töre, Pedro Franco, Alexander Milosevic.

- Kampta hazırlık maçları oynayacak

Yeni sezon hazırlıkları için 1 Temmuz'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan BeşŸiktaşŸ, 5-16 Temmuz tarihlerinde Almanya'da ilk etap çalışŸmalarını gerçekleşŸtirmişŸti.

Avusturya'da Bad Waltersdrof bölgesinde kamp yapacak BeşŸiktaşŸ, yeni sezon kampının ikinci bölümünde ağŸırlıklı olarak hazırlık maçları oynayacak. Siyah-beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında 22 Temmuz LJarşŸamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşŸılaşŸacak. 25 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Lille ekibiyle ikinci hazırlık maçını yapacak "Kara Kartallar", 26 Temmuz Pazar günü de bir başŸka Fransız ekibi Nice ile karşŸı karşŸıya gelecek.

Slovenya'nın NK Zavrc takımıyla 29 Temmuz LJarşŸamba günü oynayacak BeşŸiktaşŸ, 1 AğŸustos'ta da İtalya'nın Atalanta ekibiyle karşŸılaşŸacak. Siyah-beyazlı ekibin, Avusturya kampını tamamlamadan bir hazırlık maçı daha yapmayı planladığŸı öğŸrenildi.

BeşŸiktaşŸ, Avusturya kampını 4 AğŸustos Salı günü tamamlayıp, İstanbul'a dönecek.

Kaynak: AA