Eski Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Yılmaz Açıklaması

Trabzonspor'un eski Hukuk Kurulu Üyesi Nusret Yılmaz, "Hacıosmanoğlu'nun Demirören federasyonuna verdiği desteğin, hukuki süreçte kulübümüzün karşısına çıkması kaçınılmazdır" dedi.

Yılmaz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, bugünün Türkiye'de şikenin varlığının ve bu faaliyetlerin kaspamlı bir şekilde yürütüldüğünün mahkeme kararı ile tescillendiği gün olduğunu söyledi.

"Demirören federasyonu döneminde talimatlar ve kurullar değiştirilmiş, hazırlanan raporla şike aklanmaya çalışılmıştır" diyen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Şikeyle emekleri gaspedenler korunmuş, hatta ödüllendirilmiştir. Şike faaliyetleri örtülmeye çalışılmış, bununla da övgü beklenmiştir. Trabzonspor başkanlık makamını işgal eden İbrahim Hacıosmanoğlu ise bütün söylemlerinin aksine bu federasyona destek vermiştir. Kendisinin 'namus davası' olarak adlandırdığı davada, ödeme yoluyla ikna edilmiş olmayı tercih etmiştir. Demirören federasyonuna verdiği desteğin, hukuki süreçte kulübümüzün karşısına çıkması kaçınılmazdır."

Kaynak: AA