AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan'dan Avrupa Şampiyonu Tekvandocuya Ziyaret

AK Parti LJanakkale Milletvekili Bülent Turan, Avrupa şŸampiyonu tekvandocu Zeynep TaşŸkın'ı ziyaret etti.

Turan ve AK Parti İl BaşŸkanı Erdener Can, Avrupa Tekvando BirliğŸi (ETU) tarafından Fransa'nın Schiltigheim kentinde düzenlenen 6. Avrupa Yıldızlar Tekvando şžampiyonası'nda altın madalya kazanan başŸarı sporcu ile evinde görüşŸtü.

şžampiyon sporcuyu evinde, ailesinin yanında ziyaret ettiklerini belirten Turan, "BildiğŸiniz gibi kızımız Türkiye şŸampiyonluğŸunun ardından Avrupa şŸampiyonu oldu. Yakın gelecekte Güney Kore'ye dünya şŸampiyonu olmak için gidecek. ǜmidimiz odur ki nasıl Türkiye'de ve Avrupa'da başŸarılı oldu, inşŸallah dünya şŸampiyonasında da yüzümüzü güldürerek geri gelecek" dedi.

Turan, LJanakkale'nin marka değŸerine kıymet katan başŸarılı kişŸileri desteklemeyi görev bildiklerini ifade ederek, "Daha önce değŸişŸik alanda başŸarılı olan sporcularımızla bir araya gelmişŸtik. Bugün de tekvandoda başŸarılı olan kardeşŸimizle beraberiz. Onu tebrik edip, küçük bir bayram hediyesi verelim istedik. Onlarla gurur duyuyoruz. Tüm öğŸrenci kardeşŸlerimizin benzer alanda, sporda başŸarılı olmalarını istiyoruz" diye konuşŸtu.

TaşŸkın ise ziyaretine gelenlere teşŸekkür etti.

Kaynak: AA