Kartal'dan Hernandez bombası

Mario Gomez için büyük bir uğraş veren Siyah-Beyazlılar, bonservisi Manchester United'da bulunan Hernandez'e talip oldu. Beşiktaş yönetimi kiralama formülünü de masaya getirdi

Transferde ağır kaldığı için taraftarların eleştiri oklarına hedef olan Beşiktaş yönetimi operasyona başladı!.. Çin'e satılan Demba Ba'nın yerini doldurmak için 4 koldan forvet transferi için saldıran Mario Gomez için resmi teklifte bulunan Siyah-Beyazlılar, çok sürpriz bir hamle yaptı. Yönetim, bonservisi Manchester United'da bulunan ve geride bıraktığımız sezon kiralık olarak Real Madrid formasını giyen Javier Hernandez'e resmen talip oldu. Siyah-Beyazlılar'ın Manchester United'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Meksikalı yıldız için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Beşiktaş'ın ayrıca kiralama formülünü de masaya koyduğu gelen bilgiler arasında. Fakat İngiliz kulübünün Hernandez'i bonservisiyle göndermek istediği, ayrıca 9 milyon Euro'da direttiği belirlendi. Taraflar arasında pazarlıklar kıran kırana sürüyor.

REAL MADRID FORMASIYLA 9 GOL ATTI
Teknik direktör Şenol Güneş'in Javier Hernandez'in alınması için Başkan Fikret Orman'a olumlu rapor sunduğu da ifade edildi... Futbola ülkesinin takımlarından Guadalajara'da başlayan 'küçük bezelye (Chicharito)' lalaplı Hernandez, 2010 yılında 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olmuştu. Genellikle yedek kulübesinde oturmasına rağmen attığı gollerle taraftarların sevgilisi olan 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon ise Real Madrid'e kiralanmıştı. İspanyol devinin formasını 35 maçta giyen Javier Hernandez 9 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Fakat Real Madrid, Meksikalı yıldızla devam etmek istemedi.