Ada yolcusu mu?

İsmi Premier League takımlarıyla anılan Gonzalo Higuain'in menajeri Nicolas Higuain, yıldız oyuncunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İtalyan radyo kanalı Crc'ye konuşan Nicolas Higuain, "Higuain için hiçbir kulüp benimle temasa geçmedi. De Laurentis'in neden 94 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle ilgili açıklamalarda bulunduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Ancak kendisine gelen bir teklif olsaydı eminim ki benimle iletişime geçerdi." açıklamasında bulundu.

Arjantinli golcünün Napoli'de mutsuz olduğu iddialarına da değinen Nicolas Higuain, "Geçtiğimiz sezon Lazio maçından sonra taraftarın Mariano Andujar'ın arabasına yaptığı saldırının ardından Gonzalo da herkes gibi mutsuz oldu. Ancak bu çok ciddi bir olay değildi ve geride kaldı. O buraya Şampiyonlar Ligi'nde de oynamak için geldi ama Napoli gelecek sezon maalesef Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak. Ancak eminiz ki ilerleyen yıllarda Napoli daha iyi işler yapacaktır" şeklinde konuştu.

27 yaşındaki oyuncunun menajeri olası bir ayrılık durumu hakkında ise, "Gonzalo Napoli'de çok mutlu, San Paolo'yu seviyor ve kulüple 3 yıllık kontratı var. Napoli'de kalma olasılığı %100 diyebilirim. Ancak hayatının sonuna kadar burada kalır diyemiyorum, futbolda her an her şey olabilir." açıklamasında bulunarak transfer iddialarına bir nevi son vermiş oldu.

Napoli başkanı De Laurentis geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, oyuncunun takımdan ayrılmasına ancak serbest kalma bedelinin karşılanması halinde onay vereceğini belirtmişti.