Manavgatspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Manavgatspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Manavgatspor, sportif direktör Kamil Atalay, sportif koordinatör Öner Özmen, antrenörler İsmail Kısa ve Can Güçer ile kaleci antrenörü Cevdet Bilgin gözetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Çalışmalarını 31 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde günde çift idmanla sürdürecek Manavgatspor, 1 Ağustos'ta Nevşehir'de 15 günlük kampa girecek.

Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emrah Şenol, Enes Şimşek, Ahmet Demir ve Cevat Kuy ile sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini, Oğuz Gürbulak'ın da kendi isteğiyle Konya Selçukspor'a gittiğini söyledi.

Bu yıl takıma altyapıdan 5, seçmelerden de 3 oyuncu dahil ettiklerini bildiren Atalay, şöyle konuştu:

"Kadromuza bir stoper, bir kaleci, bir de santrfor transferi yapacağız. Bununla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Geçen sene genç bir kadro oluşturduk, basit hatalarla sonuçlara gidemediğimiz oldu ama bu gençleri kazandık. Tamamına yakınına üst liglerden transfer teklifi yapıldı. Bu da bizi hem mutlu etti hem de doğru yolda olduğumuzu gösterdi."

Atalay, bu sezona iyi başlamak istediklerini vurgulayarak, Nevşehir kampında 6 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA