Menajeri konuştu!

Antalyaspor'un transfer gündeminde olduğu ileri sürülen Victor Valdes hakkında menajerinden açıklama geldi..

Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'yu kadrosuna katan, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu ise Fluminense'ye kaptıran Antalyaspor'un transfer gündeminde olduğu ileri sürülen Victor Valdes hakkında menajerinden açıklama geldi.

AS Gazetesi'nden Özgür Sancar'a konuşan tecrübeli file bekçisinin menajeri Gines Carvajal, "Türkiye'den bazı insanlar Victor'un transferini görüşmek için benimle temas kurdu ancak ben kesinlikle Türk kulübünün başkanıyla konuşmadım. Bu nedenle, Victor hakkındaki açıklamalarıyla ilgili yorum yapmayacağım. Onlarla konuşacağımızı sanmıyorum çünkü oyuncum Antalyaspor'a katılmak istemiyor" dedi.

Valdes'in aklında Manchester United'da devam etmek olduğunun altını çizen Carvajal, "Kulübüyle 1 sene daha sözleşmesi var. Kulüpten ayrılmak için iyi bir neden göremiyoruz. United, dünyadaki en büyük 3-4 kulüpten biri. Victor, gelecek sezon takımda yer alacağı için heyecanlı ve takıma yardım etmek için elinden gelenin en iyisini vermeye hazır" ifadesini kullandı.

Casillas sözleri!
Öte yandan Carvajal, Porto'ya transfer olan Iker Casillas hakkında da ilginç bir bilgi paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe'nin İtalyan Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, beni bir ay boyunca neredeyse her gün Iker'ın transferiyle ilgili durumu sormak için aradı. Casillas'ı transfer etmek istiyorlardı fakat onlara, Iker'in şimdiki değil eski menajeri olduğumu hatırlattım" diye görüş bildirdi.