Trabzonspor'un Hollanda Kampı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum kasabasında kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Dünü izinli geçiren bordo-mavililer, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde kampın 9'uncu gününde konakladığı otelin yakınındaki sahada antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz ve Bourceanu ile henüz ülkesinden dönmeyen Mbia, katılmadı. Sakatlıkları nedeniyle tedbir amaçlı 3 gün dinlendirilen Sefa Yılmaz ve Aytaç Kara ise tekrar çalışmalara başladı. Ayağında ağrı hisseden Aytaç, antrenmanın son bölümününü tamamlayamadı.

- M'bia, akşam bekleniyor

Trabzonspor ile 2 Temmuz'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 3 yıllık sözleşme imzalayan Kamerunlu futbolcu M'bia, kampın bitimine 2 gün kalmasına karşın Hollanda'ya henüz gelmedi.

Daha önce 9 Temmuz'a kadar izin verildiği açıklanan Kamerunlu oyuncu, sabah yapılan çalışmada da yer almazken, akşam kampa katılmasının beklendiği belirtildi.

- Taktik çalıştılar

Trabzonsporlu futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılarak 4 takım halinde çift kale maç yaptı. Karşılaşmanın sıcak bir havada oynanmasına karşın futbolcuların hırslı olmaları, dikkati çekti.

Teknik direktör Şota Arveladze, top kaybı yapan futbolculara, "Topu kaybettikten sonra kendinizi gösterin ve tekrar kazanmaya çalışın" diyerek uyarılarda bulundu.

- Karpuz ve kiraz ikram edildi

Sıcak havada 2 saatlik bir antrenman yapan Trabzonsporlu futbolcular, antrenman sonrasında taraftarların getirdiği kiraz ve karpuzlardan yiyerek, serinlemeye çalıştı.

Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, akşam saatlerinde Hollanda'ya gelerek kampı ziyaret edeceği bildirildi.

Akşam kondisyon salonunda basına kapalı bir çalışma gerçekleştirecek olan bordo-mavililerin yarın da bir hazırlık maçı yapmasının planlandığı belirtildi.

Kaynak: AA