Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yeşŸil-siyahlı ekibi bir an önce eski kimliğŸine kavuşŸturmayı hedeflediklerini bildirdi.

Altıparmak, yaptığŸı açıklamada, Davraz kampının çok olumlu geçtiğŸini, yaptıkları transferlerle takımın daha da güçlendiğŸini söyledi.

Geçen sezonun sonlarında yakaladıkları "Denizlispor ruhunu", yeni sezon öncesinde de yaşŸattıklarını belirten Altıparmak, "LJok güzle bir kamp dönemi geçiriyoruz. Futbolcuların birlik ve beraberliğŸi başŸarı için olumlu sinyaller veriyor. En büyük hedefimiz, Denizlispor'u bir an önce eski kimliğŸine kavuşŸturmak. Bu doğŸrultuda var gücümüzle çalışŸıyoruz" diye konuşŸtu.

Altıparmak, oynadığŸı futbolla zevk veren bir takım oluşŸturmaya çalışŸtıklarını ifade ederek, şŸunları kaydetti:

"Benim futbol ve oyun anlayışŸım hep hücum üzerine kurulu. Görev yaptığŸımız bütün takımlarda bunu oyuncularımıza yansıtmaya çalışŸtık. Geçen sezonun son 7 haftasında oynadığŸımız ofansif futbol sayesinde 5 galibiyet alarak ligde kaldık. Bu oyun anlayışŸımız yeni sezonda da sürecek. Oyunu kendi sahasında kabul eden değŸil, hücumu ve golü düşŸünen, çok koşŸan bir takım olacağŸız. Denizlispor'u layık olduğŸu yere getirmek için teknik heyetimiz ve futbolcularımız üzerine düşŸen görevi yerine getirecektir."

ǖte yandan Denizlispor, yarın Isparta'da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: AA