Adana Demirspor'da Transfer

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Centone Karagümrük takımından Anıl Sarak'ı transfer etti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Centone Karagümrük'ün savunma oyuncusu Anıl Sarak ile 2 yıllık sözleşŸme imzalandığŸı belirtildi.

BaşŸkan Sedat Sözlü, Adana Demirspor'un geleceğŸi adına çok önemli bir oyuncuyla anlaşŸmanın mutluluğŸunu yaşŸadıklarını belirterek, "Kadromuzu, Süper Lig'e çıkmak adına güçlendireceğŸiz. AlacağŸımız oyuncular, bu camiaya ve bu taraftara yakışŸacaktır. Taraftarımızın gönlü rahat olsun" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Osman ǖzköylü ise başŸarılı bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini ve benzer transferlere devam edeceklerini kaydetti.

Hedeflerinin Adana Demirspor'a uzun süre fayda sağŸlayacak futbolcular bulmak olduğŸunu vurgulayan ǖzköylü, böyle futbolcuların takıma büyük katkı sağŸlayacağŸını kaydetti.

Bursaspor altyapısından yetişŸen ve Almanya doğŸumlu 23 yaşŸındaki Anıl Sarak ise "Adana Demirspor gibi önemli bir camiaya hizmet vermek için şŸimdiden sabırsızlanıyorum. Bu şŸehir, bu taraftar Süper Lig'i fazlasıyla hak ediyor. Bir an önce bu büyük taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuşŸtu.

Kaynak: AA