Keşan Halkın Sesi Gazetesi 26. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

Keşan Halkın Sesi gazetesi 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ömer Çakıcı, yaptığı açıklamada, gazetenin 26 yıldır kuruluş felsefesindeki objektiflik ilkesinden hiç ayrılmadığını söyledi.

Tüm zorluklara rağmen demokrasinin en önemli unsurlarından basın hayatında var olmak için fedakarca çalışan bir ekipleri olduğunu ifade eden Çakıcı, şunları kaydetti:

"Çeyrek asrı geride bıraktık. Değerli okurlarımızın ve halkımızın katkılarıyla bugünlere geldik. Türkiye'de yerel basının tüm zorluklarına rağmen, yayınımızı ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürdük. Her zaman haklının yanında, haksızın karşısında olduk. Devletten hiçbir destek almadan yayınımızı sürdürdük. Her yıl dönümümüz geldiğinde haftalık olan gazetemizi sizlere günlük çıkarmak için mücadele edeceğimizi söyledik.

Bunu gazete sütunlarında gerçekleştiremesek de, teknolojinin gelişmesi ile birlikte kurduğumuz www.kesanhalkinsesi.com internet sitemizden günlük haberlerimizi yayınlayarak sizlere ulaşma fırsatını bulduk. Siz değerli halkımızın, okuyucularımızın istekleri doğrultusunda daha nice yıllara birlikte ulaşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Ömür Çakıcı imtiyaz sahipliğindeki gazetede, Yazı İşleri Müdürü olarak Celal Çakır, editör Özlem Başgören de görev yapıyor.

Kaynak: AA