Yasin Öztekin Açıklaması 'Milli Takımda Oynamayı Hayatım Boyunca Bekledim'

A Milli Takım futbolcusu Yasin Öztekin, ay-yıldızlı formayı hayatı boyunca beklediğini ve çok heyecanlandığını söyledi.

Türkiye’nin Bulgaristan ile oynadığı hazırlık maçı ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasin Öztekin, ay-yıldızlı formayı giydiği için mutlu olduğunu belirterek, "Öncelikle Fatih hocama teşekkür ediyorum. Beni davet etti ve ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İnşallah iyi de olmuştur. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

"HAYATIM BOYUNCA BEKLEDİM VE O YÜZDEN HEYECANLIYDIM"

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu, hayatı boyunca beklediği bir an olduğunu ve çok heyecanlandığını belirterek, "Çok mutluyum, ilk maçım oldu. Kazandık. Kazakistan maçı öncesi moral oldu. İnşallah oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Basın mensuplarının daha önceden milli takıma çağrılmaması ile ilgili soruya ise milli futbolcu, "Demek ki iyi değildim ki çağırmadı. O yüzden elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım Galatasaray’da. O da beni ödüllendirdi. Ona teşekkür ediyorum" şeklinde cevap verdi.

"KAZAKİSTAN’A 3 PUAN İÇİN GİDİYORUZ"

Öztekin, Kazakistan maçına da 3 puan parolası ile gideceklerini belirterek, "İyi hazırlanmamız lazım. Her maç zor. O yüzden 3 puanı mutlaka almamız lazım. Çünkü Fransa’daki turnuvaya katılmak istiyoruz. İnşallah 3 puanı alırız. Bütün maçları kazanmamız lazım. Takımımız çok iyi bence. İnşallah bütün maçları alırız" dedi.

Kaynak: İHA