Giresunspor Yönetimi Devam Kararı Aldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Kulüp BaşŸkanı Mustafa BozbağŸ, yönetim kurulu olarak yaptıkları toplantıda göreve devam etme kararı aldıklarını söyledi.

BozbağŸ, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, yönetim kurulunun bu sabah toplanarak göreve devam edip etmeme konusunu görüşŸtüğŸünü söyledi.

Toplantıdan "devam" kararı çıktığŸını vurgulayan BozbağŸ, şŸunları dile getirdi:

"ǖnümüzdeki sezon için yönetim kurulu olarak ön gördüğŸümüz 10 milyon liralık bir bütçeyi oluşŸturma adına geçtiğŸimiz haftalarda Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli, Giresun Valimiz Sayın Hasan Karahan ve Giresun Belediye BaşŸkanımız Sayın Kerim Aksu ile görüşŸmelerimiz oldu. Bu görüşŸmelerden olumlu sonuçlar aldık. Bize gereken desteğŸin verileceğŸi ifade edildi. Yönetim olarak bu sabah toplanarak ortaya çıkan sonuca göre devam kararı aldık."

Yönetim kurulu olarak gelecek sezonun kadrosunu oluşŸturma adına çalışŸmalara vakit kaybetmeden başŸladıklarını aktaran Mustafa BozbağŸ, şŸunları kaydetti:

"ǖncelikle teknik direktörümüzü belirleyeceğŸiz. Bazı isimleri gündemimize aldık. Vakit kaybetmeden bu isimlerle temasa geçeceğŸiz. Giresunspor'a en faydalı ve yararlı olacağŸına inandığŸımız isimle anlaşŸmak istiyoruz. Bir iki güne yeni hocamızı belirleriz. Ardından transfer çalışŸmalarına başŸlayacağŸız. Giresunspor'u gelecek sezon daha iyi yerlere taşŸımak istiyoruz. Bunun için de bütçemiz ölçüsünde güçlü ve iyi bir kadro kuracağŸız."

Kaynak: AA