Milli Eskrimciler Dünya Şampiyonası İçin Moskova'ya Gidiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu eskrimciler, Moskova’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılıyor.

Kocaeli Kğıtsporlu Türkiye Şampiyonu Eskrimcileri Aslıhan Kayabaş ile Dilara Ünal, Rusya’nın Moskova şehrinde yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılıyor.

Başarılı milli eskrimciler Kağıtspor ve milli takım antrenörü Ömer Kılıç ile birlikte Rusya’nın Başkenti Moskova’da yapılacak olan Büyükler Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. 13-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan şampiyona öncesi İçel’de kampa giren milli sporcular 11 Temmuz tarihlerine kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.12 Temmuz’da Moskova’ya hareket edecek olan millilerin şampiyonada derece yapması bekleniyor.

Büyükşehir Kağıtspor ve milli takım antrenörü Ömer Kılıç hazırlık dönemini iyi geçirerek şampiyonaya sıkı hazırlanacaklarını söyledi.

Sporcularından umutlu olduğunu ifade eden milli takım antrenörü Ömer Kılıç, “Bu yıl yapılacak Dünya şampiyonasında birbirinden güçlü isimler yer alacak. Biz güzel bir kamp dönemi geçirerek şampiyonaya sıkı hazırlanacağız. Sporcularımızın güzel performansıyla umut ediyorum ki istediğimiz sonuçları alacağız” dedi.

Kaynak: İHA