Çin'den Demba Ba açıklaması!

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba için Çin'den yeni bir açıklama geldi.

Çin ekibi Shangai Shenhua cephesinden, Demba Ba ve forvet çalışmaları için flaş açıklamalar geldi.

Shenhua basın sözcüsü Çin basınına yaptığı açıklamalarda hedeflerindeki isimleri duyururken; "Şu anda, 3 forvet hedefimizle yakın temas halindeyiz: Bu isimler, Seydou Doumbia (Roma), Mame Barem Diouf (Stoke City) ve Demba Ba" diye konuştu.

Doumbia'dan olumsuz yanıt aldıklarını ve Diouf ile Demba Ba arasında bir karar vereceklerini belirten Shenhua cephesi, "Yaptığımız detaylı analizler sonrasında, en çok istediğimiz oyuncu Doumbia oldu. Ancak çok uğraşmamıza rağmen, oyuncunun Çin'e gelmek istemediği şeklinde haberler aldık. Bu transferin olması zor görüküyor yani. Demba Ba ile görüşmelerimiz olumlu bir şekilde devam ediyor. Diouf'dan ve Demba Ba'dan son bir cevap bekliyoruz. 1-2 gün içinde kesin bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Basın sözcüsü, 14. haftası tamamlanan Çin Ligi'nde 18 puanla 8. basamakta yer alan Shangai'nin transfer dönemi kapanmadan kesinlikle bir forveti kadrolarına katacağını söyleyerek sözlerini noktaladı.

Çin ekibinin Demba Ba için Beşiktaş'a 14 milyon euro bonservis bedeli, Demba Ba'ya ise yıllık 7 milyon euro maaş önerdiği iddia ediliyor.