Milli Futbolcu Kısa'dan Sorgun Gençlikspor'a Ziyaret

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yeni transferi milli futbolcu Bilal Kısa, Yozgat Süper Amatör Ligi takımlarından Sorgun Gençlikspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Sorgun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer'i makamında ziyaret eden Kısa, daha sonra Sorgun Gençlikspor yöneticileriyle bir araya geldi.

Tunçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada Bilal Kısa'nın Sorgun'da bulunan arkadaşlarını ziyaret ettiğini, bu ziyaretin ardından kulüplerine de bir ziyarette bulunduğunu söyledi.

Tunçer, "Bilal kardeşimiz ilçemizde ikamet eden Ferhat Fidan ve Ebubekir Battal Kabataş hocayı ziyaret için gelmiş. Kendilerine ilçede yürütülen spor faaliyetlerini sormuş. Onlar da burada bulunan kulüpler hakkında kendisine bilgi aktarmışlar. Bu bilgiler ışığında kulübümüzü ziyaret eden milli futbolcu Bilal Kısa'ya kulübümüz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler aktardık. Futbolcularımız ve teknik heyetimizle tanıştı. Kendisi daha sonra da bizleri ziyaret edeceğini ve kulübümüze her türlü desteği yapacağı sözünü verdi. Antrenmanlarımıza katılacak. Burada yetişen yetenekli çocukların ellerinden tutacak" diye konuştu.

Kaynak: AA