ManU'da transfere eş engeli!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, stoper transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamadı.

İngiltere Premier Lig'de yer alan ekiplerden Manchester United, mutlak suretle kadrosuna stoper takviyesi yapmaya hazırlanırken, gündeme gelen isimlerden birisi de Bayern Münih'in Alman stoperi Jerome Boateng idi.

Matts Hummels ve Nicolas Otamendi transferlerinde bir türlü sonuca ulaşamayan Manchester United, görünüşe göre Boateng transferinde de başarılı olamayacak. İngilz basınından Daily Star'ın kendi kaynaklarına dayandırarark yaptığı habere göre, Manchester United'ın savunma liderliğini vermeye hazırlandığı Boateng'in hayat arkadaşı Sherin Senler, İngiltere'ye transfere sıcak bakmıyor.

Kariyerinde daha önce Manchester City'de de forma giyen Boateng'in o zamanlarda Bayern Münih'e transfer olmasında büyk rolünün olduğu yazılan Senler, iki çocuğunun annesi olduğu Boateng'e başka ülkeye transfer olmaması yönünde istekte bulunduğu idda edildi.

Daha önce Bayern Münih'te sağ bekte oynamaktan rahatsız olduğunu açıklayan Boateng, görünüşe göre Manchester United yerine Bavyera ekibinde kalacak gibi.