"O bir kuş gibi ve..."

Sampdoria Kulübü Başkanı Massimo Ferrero Samuel Eto'o için, "O bir kuş gibi... Ve sanırım kuş başka diyarlara uçacak" şeklinde konuştu.

Antalyaspor ile anlaştığı belirtilen Samuel Eto'o'nun kulübü Sampdoria'nın oyuncuyla ilgili tavrı belli oldu.

Kırmızı-beyazlıların başkanı Gültekin Gencer'in, "Oyuncuyla anlaştık, bonservisiyle ilgili pürüzler kaldı. Kulübünün bırakmasını bekliyoruz" açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği İtalya cephesinin konuyla ilgili tavrı belli oldu.

Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero, Kamerunlu futbolcuyu bırakmak konusunda sıkıntı çıkarmayacaklarını belirterek, oyuncuyu serbest bırakabileceklerinin sinyalini verdi. Fererro, "Samuel Eto'o bir kuş gibi... Ve sanırım kuş başka diyarlara uçacak. Bana kalsa bir ömür burda kalmasını isterim. Ancak eğer gitmek istiyorsa tutmaya çalışmanın anlamı yok. Bırakalım da kalbini takip etsin ve de cüzdanını" diye konuştu.

Queretaro devreye girdi
Öte yandan Ronaldinho'nun ayrılacağını resmen açıkladığı Meksika'nın Queretaro kulübü, Brezilyalı yıldızın yerini Samuel Eto'o ile doldurmak istiyor. Mavi-siyahlıların da Antalyaspor gibi yıldız futbolcu için Sampdoria'nın kapısını çaldıkları öğrenildi.