Sakaryaspor Olağanüstü Genel Kurulu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 25 Haziran'a ertelendi.

Mevcut Başkan Selahattin Aydın, kulüp binasında yaptığı açıklamada, genel seçimlerden önce olağanüstü kongre kararı aldıklarını anımsattı.

Kulübün önünün açıldığını, Sakaryaspor'un marka olduğunu ve Sakarya'daki iş adamlarına takıma sahip çıkması için çağrıda bulunduklarını hatırlatan Aydın, şunları kaydetti:

"Aday olmayacağımı da söylemiştim. Bu sezon sportif başarı olarak final oynadık bizim için büyük başarı dedik. Bir önceki sene yanımızda kimse yoktu 3-5 arkadaş inanmıştı bu işe, Allah'ın yardımıyla ligde kaldık. Belki biz bazı operasyonları yapmasaydık, Büyükşehir Belediye Başkanımız, sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam ve iş adamımız Orhan Kocabıyık, bizim o projeyi desteklemeseydi bugün ne Selahattin Aydın ne de yönetim eleştirilecekti, öyle bir yönetim, Sakaryaspor yönetimi de olmayacaktı. BAL Liginde bundan sonra ne yapılır, ne edilir sohbeti olurdu."

Aydın, tekrar aday olduğunu belirterek, Sakaryaspor'u ortada bırakmayacaklarını kaydetti.

Kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 25 Haziran'a ertelendi.

Kaynak: AA