Beğenen imzalar beğenmeyen gider

Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Bekir, Webo ve Egemen Korkmaz'ınm menajerleriyle görüşen yöneticiler belirledikleri yıllık ücretleir sundu ve "Ya bu rakamı kabul edip sözleşmeyi imzalarlar ya da giderler" ifadensi kullandı

Yeni sezon öncesi kadroda köklü bir değişim yapka kararı alan Fenerbahçe yönetimi, Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla iç transferde daha önce eşi benzeri görüşmemiş sertlikte bir tutum sergiliyor.

KARARINIZI VERİN
Sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz, Bekir, Webo ve Selçuk Şahin'in menajerleriyle görüşen Sarı- Lacivertli yönetim, belirlenen yıllık ücretleri iletti. Yöneticilerin bu görüşmede menajerlere, "Rakamlar üzerinde kesinlikle pazarlık yapılmayacaktır. Eğer teklifi kabul ederseniz yeni sözleşmeyi imzalarız. Kabul etmezseniz yolları ayırırız" ifadesini kullandığı öğrenildi.

BÜYÜK DAMPİNG VAR!
Yönetimin Emre Belözoğlu ve Egemen için 1 milyon Euro, Bekir için 1 milyon dolar, Selçuk Şahin için 700 bin dolar, Webo için de 800 bin Euro yıllık ücret belirlediği ifade ediliyor. Bu 5 futbolcudan hangisinin teklifi kabul edeceği, hangisinin Fenerbahçe ile yolları ayıracağı merak konusu.

EMRE SICAK BAKIYOR
Alınan bilgilere göre Emre ve Bekir'in takımda kalma ihtimali yüksek. Webo ve Selçuk ise çok büyük bir ihtimalle takımdan ayrılacak. Egemen ise kendisini isteyen başka kulüplerle görüştükten sonra kararını verecek. Tecrübeli futbolcuyu başta Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere birçok Süper Lig kulübü transfer etmeyi planlıyor.