Kırklareli'nde Spor

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor MüdürlüğŸü'nce yaz spor kursları açılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, 14 branşŸta yaz spor kurslarının açılacağŸını söyledi.

Gençlerin yaz aylarını en iyi şŸekilde değŸerlendirmesini sağŸlamak amacıyla yaz spor kurslarına önem verdiklerini ifade eden Polat, kurslara katılmak isteyenlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor MüdürlüğŸü'ne müracaat etmesi gerektiğŸini kaydetti.

Atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, cimnastik, güreşŸ, halk oyunları, judo, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve futbol kurslarının açılacağŸını anlatan Polat, kurslara büyük ilgi beklediklerini sözlerine ekledi.

- 16 yaşŸ Türkiye şžampiyonası

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor'un altyapı takımı, 16 yaşŸ Türkiye şžampiyonası'nda final maçlarında mücadele edecek.

Lüleburgazspor Kulüp BaşŸkanı Metin Açıkgöz, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, altyapı takımlarının 16 yaşŸ Türkiye şžampiyonası'nda büyük başŸarı gösterdiğŸini söyledi.

şžampiyonada yaklaşŸık 900 takım arasında ilk 4'e kaldığŸını hatırlatan Açıkgöz, şŸampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.

Takımın final maçlarına en iyi şŸekilde hazırlandığŸını ifade eden Açıkgöz, altyapı takımına final maçlarında başŸarılar diledi.

- 12 Dev Adam Basketbol Okulu sertifika töreni

12 Dev Adam Basketbol Okulu Lüleburgaz şŸubesince 2014-2015 sezonu sertifika töreni düzenlendi.

Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi'nde düzenlenen törene, Belediye BaşŸkanı Emin Halebak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, sporcu ve velileri katıldı.

Halebak, düzenlenen sertifika töreninde yaptığŸı konuşŸmada, tüm sporların çocukların gelişŸimi için büyük katkısı olduğŸunu söyledi.

LJocukları zararlı alışŸkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını ifade eden Halebak, "Lüleburgaz'da spora büyük yatırım yapıyoruz. LJünkü biz geleceğŸimiz olan çocukları çok önemsiyoruz. Tüm spor branşŸlarının çocukların gelişŸimi için büyük katkısı var. Her velinin çocuklarını ilgi duydukları spor branşŸlarına yönlendirmelidir. Tüm çocuklarımıza gelecek sezon için başŸarılar diliyorum" diye konuşŸtu.

Polat ise, 12 Dev Adam Basketbol Okulu öğŸrencilerini bu gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik etti.

Daha sonra okulda eğŸitim alan 164 sporcuya sertifikaları verildi.

Kaynak: AA