Blerim Dzemaili Genoa'ya transfer oluyor

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Blerim Dzemaili, İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya transfer oluyor

Blerim Dzemaili Genoa'ya transfer oluyor
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak bekleneni bir türlü alamadığı Blerim Dzemaili de büyük ölçüde Goran Pandev gibi gelecek sezon Serie A ekiplerinden Genoa forması giyecek.

Genoa Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini'nin orta alana transfer etmek istediği iki oyuncudan birinin Blerim Dzemaili olduğu ortaya çıktı. Bir diğer isim ise Cesena forması giyen Kolombiyalı oyuncu Carlos Carbonero... Ancak Genoa, İsviçreli oyuncuyu ücretsiz veya düşük bir ücretle transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın Napoli'ye 2 milyon 350 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Dzemaili ilk sezon için 2 milyon 400 bin Euro garanti para aldı. Eğer Dzemaili takımda kalırsa gelecek sezon için de 2 milyon 100 bin Euro alacak. Ancak Sarı-Krımızılılar gelecek sezonki ücreti ödememek için Dzemaili'nin gidişini kolaylaştıracak.

BU SEZON NE YAPTI?
Dzemaili geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla ligde 11, kupada 5, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maça çıktı. Toplamda 20 maçta sahada yer alan Dzemaili sadece 1 asist yapabildi. İsviçreli oyuncu toplamda 7 kez de sarı kart gördü.