Sinop'ta 13. Açık Masa Tenisi Şampiyonası Başladı

Sinop'te 13. Kurum ve Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonası başladı.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği ile İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından düzenlenen, 4 gün sürecek turnuvanın açılış maçını Sinop Vali Yardımcısı Ali Yılmaz ve Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül yaptı.

Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk ile İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği Başkanı Uğur Beşok karşılaşma yaptı.

Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda başlayan Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonasında 15 ilden 200 sporcunun mücadele edeceği bildirildi.

İKMTSD Başkanı Uğur Beşok yaptığı açıklamada, Kurum ve Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Şampiyonasını 13 yıldır başarıyla yürüttüklerini söyledi.

Amaçlarının kurum ve kuruluşlarda çalışan insanlara spor yaptırmak, onlara masa tenisini sevdirmek olduğunu belirten Beşok, "Hedefimiz kurum ve kuruluş takımlarını kaynaştırmak ve takım sayısını artırmak" dedi.

Turnuvanın dört gün süreceğini ifade eden Beşok, "Turnuvada alınan sonuçlara göre Süper Lig'den son 4 takım 1. lige düşecek. 1. ligde ilk 4 dereceyi alan takımlar ise süper lige çıkacak" diye konuştu.

Kaynak: AA