Türkiye Off-Road Şampiyonası Birincisine Babaanne Desteği

Sinop'ta düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları sona erdi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, Sinop Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen ve 21 ekibin katıldığı Türkiye Off-Road Şampiyonası Akliman ve Merkez Bostancılı Köyü mevkilerinde gerçekleştirildi.

Genel klasmanda ise birinciliği Sinop'tan Bülent Cevdet Durdu-Barış Güner alırken, ödül töreninde Durdu'yu 85 yaşındaki babaannesi Havva Durdu yalnız bırakmadı.

Babaannesinin dualarını yarış boyunca yanında hissettiğini söyleyen Cevdet Durdu, "Sinop'ta 2 gün süren off- road yarışlarına çok iyi hazırlandım. Özellikle babaannemin dualarını alarak yarışlara başladım ve beni yarışlarda hiç yalnız bırakmadı. Son gün yarışlarda da beni izliyormuş. Babaannemin kupa ve ödül törenine geleceğini de hiç düşünmemiştim ve burada da bana sürpriz yaparak yanıma geldi .Onun bana sürekli dualarıyla klasmanda birinciliği elde ettim. Onu çok seviyorum, ellerinden öpüyorum" dedi.

Havva Durdu ise torununu çok sevdiğini onunla gurur duyduğunu söyleyerek, "Torunum Bülent'in 2 gündür yarışlarını izlemeye çalıştım. Her yarışı için dualar ettim. Torunum yüzümüzü kara çıkarmadı ve Vali hanımın elinden kupasını alırken gözlerim yaşardı. Allah torunuma nice şampiyonluklar göstersin tüm dualarım onunla" diye konuştu.

Kaynak: AA