Adana'da Okullararası Puanlı Atletizm Türkiye Finalleri

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan iki gün süren“Okullararası Puanlı Türkiye Finalleri Atletizm Yarışmaları” Adana’da tamamlandı. Müsabakalara 16 kız, 16 erkek toplam 32 okul katıldı.

Adana’da Yüreğir İlçesi Serinevler Atletizm Tesisleri’nde yapılan müsabakalar sonunda erkeklerde İçel Silifke, kızlarda ise Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu şampiyon oldu

Adana’nın yanı sıra, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), İçel, Burdur, Muğla, İstanbul, Samsun, Zonguldak, Ankara, Kocaeli, Çankırı, Tokat, Sivas, Sakarya, Eskişehir, Kayseri, Trabzon, Balıkesir, Gaziantep, Bursa ve Giresun illerinden toplam 380 kız ve erkek öğrenciler katıldı

Yarışmalar sonrasında dereceye giren sporculara ödüllerini, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şube Müdürü Cemal Demirağ, Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur ile diğer yetkililer verdi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak tarafından müsabakalara katılan sporcu, antrenör, idareci ve hakemlere makarna dağıtıldı.

İki gün süren müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:

Erkekler: İçel Silifke, Burdur Şeker, KKTC Yakındoğu Koleji, İstanbul Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu

Kızlar: Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okkan, İstanbul Beykoz Paşabahçe, Sakarya Namık Kemal, İçel Silifke Ortaokulu

Kaynak: İHA