Webo Açıklaması 'TEK Düşüncem Şampiyonluk”

Medicana Sivasspor’u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe’de golcü oyuncu Pierro Webo, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada tek düşüncesinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşan Medicana Sivasspor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Mücadelede 1 gol 1 asistlik performans sergileyen Webo, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çok zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden yıldız isim, "Ben bu takımın bir üyesiyim. Ben de işimi yapmaya çalıştım. Bu akşam 3 puana katkıda bulunduğum için, 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Bu akşamki başarımızdan dolayı çok mutluyum. Sahaya girdiğim andan itibaren takıma katkı vermeyi düşündüm" dedi.

Dün akşam Galatasaray’ın kazanması nedeni ile takımın bugün demoralize olup olmadığı sorusu üzerine Webo, "Demoralize olmamız gibi bir durum söz konusu değildi. Saha biraz kuruydu. Bu nedenle akışkanlık sağlayamıyorduk. Belki dışarıdan bu yüzden öyle görünmüş olabilir" diye konuştu.

Her zaman gol atabilmenin iyi olduğunu, son haftalarda fazla gol yemelerine rağmen bir fazlasını atmanın önemli olduğunu belirten golcü oyuncu, "Kalan haftalarda da rakiplerden fazla gol atıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"KİŞİSEL İSTEKLERDEN ÇOK TAKIMIN BAŞARISINA ODAKLANDIM"

Sözleşmesiyle ilgili görüşme yapıp yapmadığı şeklindeki soruyu değerlendiren Webo, şunları söyledi:

"Öncelikle şu anki sözleşmenin güzel bir şekilde bitmesini istiyorum. Sezon sonuna kadar takımım hedefleri konusunda yardımcı olmak istiyorum. Şu anda kendimle ilgili konuşmak istediğimi söyleyemem. Şu an takımıma odaklanmış durumdayım. Biz bu takımla şampiyon olalım, sezon sonunda ne olacağını görüşürüz. Ben bu ailenin bir parçasıyım. Kulübümüzle her zaman iletişim içerisindeyim. Kulübümden kopuk bir insan değilim. Şu an tek düşüncem hedeflere ulaşmak. Şampiyon olmak istiyorum. Kişisel isteklerden çok takımın başarısına konsantre olmak istiyorum.”

Kaynak: İHA