Kayseri Erciyesspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Kayseri Erciyesspor, sahasında İçel İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, “Uzun bir süreden sonra 3 puanı kazanmış bir takımın antrenörlerinden biri olarak çıkmak isterdik. 2-0 öndeki müsabakayı tamamlayamadık. Oyunun böyle olmasındaki en büyük sebeplerden bir tanesi öne geçtiğimiz durumlarda, galibiyetin verdiği stresi kontrol edemiyoruz. Üzülerek söylüyorum buna kısmen hakem de yardımcı oldu. Vermiş olduğu kararlarda tedirginliğimizin artmasına neden oldu. Oyun kontrolümüzden çıktı. Oyunu 2-2 bitirdik” diye konuştu.

MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ

İçel İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Rıza Çalımbay ise Kayseri’ye gelirken maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, “Erciyes telafisi olmayan maçlar oynayacaktı. En önemlisi bizim maçtı. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Oyuncularımdan şu açıdan memnunum. Oyundan hiç kopmadık. Bariz hatalarımız oldu. İsterdik ki 3 puanla ayrılalım. Bu oyunla üç puan almamız mümkün değildi. Alınan beraberlik bu oyunun karşılığıdır. Sezonun sonu olması, kadromuzun dar olması ve 50’nin üzerinde maç oynadık. Arkadaşlarımıza da onun için fazla bir şey söyleyemiyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçında çok iyi oynamamız lazım. Kendi taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: İHA