Kartepe, İmar Şampiyon Oldu

Kartepe Belediyesi birimler arası futbol turnuvası finalinde zabıta’yı 8-1 yenen imar şampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi’nin birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği “Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2015” de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü şampiyon oldu.

Kartepe belediye birimleri arasında düzenlenen turnuvaya 10 takım katıldı.

İki grupta karşılaşan ve üst tura çıkan 4 takım arasında geçen mücadeleler sonrası turnuva tamamlandı.

Ataevler Spor Kompleksi’nde düzenlenen Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü 6-5 yenen Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimi üçüncü oldu. Final mücadelesinde ise Zabıta Müdürlüğü’nü 8-1 yenen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü şampiyon oldu. Turnuvada 22 gol ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Onur Ali Özkoç gol kralı olurken turnuvada Ali Yılmaz da en yetenekli sporcu seçildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını veren Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, mücadele veren tüm sporcuları tebrik etti.

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, “Öncelikle başka bir programda olduğundan katılamayan Başkanımızın çok istemesine rağmen katılamamasına rağmen herkesi tebrik ettiğini ifade etmek isterim. Büyük bir aile olan Kartepe Belediyesi’nde birimler arası dayanışma ve arkadaşlığı pekiştiren bu tür sosyal etkinlikler aralıksız sürmektedir. Bu turnuva da amacına ulaşmıştır” dedi.

Kaynak: İHA