Burak Ve Sneijder'e Teşekkür Etti

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Konyaspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “Oyuncularımıza kalan maçlarda da sabırlı olmayı hatırlatarak ve bu maçları da kayıpsız geçerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan Selçuk İnan’ın tek golüyle 1-0 galip ayrıldı. Puanını 67’e yükselen Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sözlerine bugün sabah saatlerinde hayatını kaybeden oyuncu Zeki Alasya’ya Allah’tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı dileyerek başladı.



“MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Ardından karşılaşmayı değerlendiren Hamzaoğlu, “Karşımızda iyi bir takım vardı. Açmakta ve pozisyon bulmakta zorlandık. Ceza sahası içinde çok etkili olamadık. Son dakikalarda da olsa 1-0 maçı kazanmayı başardık. Camiamıza hayırlı olsun, kaldı 4 maçımız. Oyuncularımıza kalan maçlarda da sabırlı olmayı hatırlatarak ve bu maçları da kayıpsız geçerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.



“DÜN AKŞAM ZORLANDIM”

"Son haftalara girilirken, üzerinizde bir baskı hissediyor musunuz?" şeklindeki soruyu değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, “Baskı yok ancak sadece dün akşam Chedjou, Hakan ve Semih arasında tercih yapmakta zorlandım. Kendimizden ve takımımızdan eminiz. Oyunu seviyoruz. Birlikte oynamayı keyif almayı ve vermeyi seviyoruz. Bu işi hayırlısıyla bitireceğimizi düşünüyoruz ve inşallah düşündüğümüz gibi olur. Oyuncu bir an önce golü bulmak istiyor. Bunun havasına katılmak doğaldır. Rakiplerimiz de iyi kapanıyorlar ve mücadele ediyorlar. Golü isteyen bir görüntümüz var sahada. Bundan sonraki maçlarda çok daha istekli oynamamız gerecek, bunun da farkındayız. Baskı altında değiliz. Çok rahatız. O heyecan olması gerektiği kadar var” şeklinde konuştu.



“SAVUNMADA BİR ŞEYLER DÜZELDİ”

Son haftalarda kalelerinde gol görmediklerini ifade eden Hamzaoğlu, “Savunmamızda bir şeylerin düzeldiğini düşünüyorum. Pozisyon vermemiz doğal. Pozisyon vermezsek pozisyonda bulamayız. Önemli olan o pozisyonların sonuca varmaması. Daha iyisini yapabilmek için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

BURAK VE SNEIJDER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Burak ve Sneijder’in gribal enfeksiyonları olmasına rağmen maça çıktıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “İkisine de teşekkür ediyorum. Gribal enfeksiyonları vardı ve o şekilde maça çıktılar. Oyuncularımın zihinsel yorgunluk yaşadıklarını düşünmüyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA