Şanlıurfaspor, Bilet Fiyatlarını 2 TL Yaptı

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Alanyaspor karşılaşmasında bilet fiyatlarının 2 TL olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Süt, Pazar günü saat 18.30’da Alanyaspor ile Play-off yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyerek, “İnşallah hedeflediğimiz noktada olmak için bu maçı kazanacağız. Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını bu maça bekliyoruz, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak GOLD Tribünü hariç tüm tribünler için bilet fiyatlarını 2 TL olarak belirledik. Ben Şanlıurfalıyım diyen herkesin Passolig kartı alarak maça gelmelerini arz ediyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bizim için çok önemli olan bu maça tüm taraftarlarımın ilgi göstermesini istiyoruz. Şampiyonluk yolunda sonuca yaklaşmışken, taraftarlarımızın yeterli desteği sağlamamasına anlam veremiyoruz. Destekten yoksun bir şekilde Play-off oynamak bizi gerçekten üzüyor. Eğer taraftarımız gerçekten şampiyonluğu arzuluyor ise pazar günü 18.30’da GAP Arena Stadı’nda doldursunlar.”

“PASSOLİG SAYIMIZ ÇOK AZ”

Süt, Şanlıurfaspor Pasolig sayısının 9 bin 300 civarı olduğunu ve sayının çok az olduğunu vurgularken, "Passolig sayımız gerçekten çok alt seviyelerde. Taraftarımızdan beklentimiz, herkesin Passolig kart alarak maça gelmesidir. Passolig kartı olmayan Şanlıurfalının, Şanlıurfaspor’u eleştirme hakkı yoktur. Çünkü kendini taraftar olarak Urfalı olarak görmüyor. Passolig kartı olan taraftarlarımıza ise her türlü hesabı vermeye hazırız. Şanlıurfaspor logolu Passolig kartı almayan hiç kimse kalmasın istiyoruz. Gerçekten takımı eleştirecek birileri varsa Passolig kartını almış ve maçlara gelen taraftarlarımızdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA