Arda, Madrid'i Tanıtan Filmde Oynadı

İspanya'nın Madrid özerk yönetimi, bölgenin turizm tanıtımı için Atletico Madrid kulübünün yıldızlarını öne çıkaran bir tanıtım filmi hazırlattı.

Madrid'in turizm elçilerinden olan Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone ile futbolculardan Arda Turan, Koke, Fernando Torres, Antoine Griezmann ve Raul Jimenez tanıtım filminde oynadı. Tanıtımı bugün yapılan kısa turizm filminde, Atletico'nun kırmızı beyaz renkleriyle süslenmişŸ eski model bir minibüse binen Arda ve takım arkadaşŸları kentin turistik yerlerini ve önemli restoranlarını dolaşŸırken gösterildi.

Teknik direktör Simeone'nin ağŸzından "Madridlilerin Madrid'i, Atletico'nun Madrid'i. Madrid'in zevkini çıkart" sloganının kullanıldığŸı tanıtım filmi ile ilgili konuşŸan İspanyol ekibin başŸkanı Enrique Cerezo, "Tüm dünyada kentimizin imajının elçisi olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Tanıtım filminde Atleticoluların Madrid'ini göstermek, alternatif bir Madrid sunmak istedik. Simeone ve futbolcularımız hiçbir turistin kaçırmak istemeyeceğŸi, hareketli, tutkulu bir Madrid'i dünyaya gösterdiler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA