Yeni Malatyaspor'un, 2. Lig Beyaz Grupta Şampiyon Olması

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluğunu ilan eden Yeni Malatyaspor’a siyasilerden kutlama mesajı geliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “ Yeni Malatyaspor’umuzun şampiyonluğunu kutluyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yayımladığı mesajında şampiyonluk yolunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Çalık, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Başta her daim takımına sahip çıkan hemşehrilerim ve taraftarımız olmak üzere, Başkanımız Adil Gevrek beyefendi ve kıymetli yönetim kurulumuza, sahada alın teriyle bu şampiyonluğu şehrimize getiren futbolcularımıza, teknik heyetimize, her an takımımızın yanında duran Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanlarımıza, milletvekili arkadaşlarımıza ve desteklerini bir an olsun esirgemeyen çok değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyor, Yeni Malatyaspor’umuzun şampiyonluğunu kutluyorum.” Çalık, Yeni Malatyaspor’un yerinin Süper Lig olduğunu da dile getirerek, “Tüm hemşehrilerime aylarca statlarda takımımıza verdiğimiz desteğin, bundan sonra da PTT . Lig’de devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA