Türkiye Su Jeti Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), tarafından Elazığ’ın Keban ilçesinde düzenlenen Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası 2. etap yarışlarının ardından ödül töreni ile sona erdi.

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Keban Kaymakamlığı ve belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu ev sahipliğindeki Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası 2. ayak yarışları Keban Barajı koruluk alanında gerçekleştirildi.

Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası yarışmalarının 2. etabında yarışmacılar Pro Open, Bayanlar Kupası, Flybord, TMF Kupası dallarında hünerlerini sergiledi. Yarışların 2. etabının tamamlanması sonrası yarışmada çeşitli dallarda derece alan sporculara plaketleri verildi.

Milli sporcu Ali Komşusu TMF kupası dahil toplamda dört ödül alarak en çok ödül alan yarışmacı olurken, standart 1 alanında birinci Sertaç Şahan Şefkatlioğlu, Standart 2 alanında birinci Kaan Şanver, Standart 3 alanında birinci Özkan Piro, Free Style alanında birinci Ali Komşusu, Pro Open alanında birinci Özkan Piro, TMF kupasında birinci Ali Komşusu, bayanlar kupasında birinci Ahu Atmaca, drag alanında birinci Cesim Serkan Kokol, ve flyboard alanında birinci Ali Komşusu oldu.

Ödül töreni sonrası protokol üyeleri ve yarışmacılar hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.

Kaynak: İHA