'Sandıktan Kaçmam'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, idari ve mali genel kuruldaki güven oylamasına gidebilecekleri yönündeki açıklamasıyla ilgili, "Şu anda seçim sandığını insanların önüne koymaktan endişem yok. Beşiktaş'a zarar vermeyecek şekilde yapmak lazım" dedi.

BJK TV'nin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Orman, güven oylamasıyla ilgili konunun, yönetim kurulu üyelerinin haberi olmadan orada verdiği bir karar olduğunu belirterek, "İnsanların önüne 'Sandığı koyarız' dedim. Aynı zamanda da Beşiktaş'ın menfaatleri gereği bunun zamanlamasına bakmak lazım. Slaven Bilic ile yollarımızı ayıracağız. Transferler var, epey bir zamandır çalıştığımız. Stadı yeni sezona açmamız lazım. Bir çok önemli şey var" diye konuştu.

Yönetim kuruluyla görüşeceğini ve zamanlamasını belirleyeceklerini kaydeden Orman, "Beşiktaş'ın bir sene içinde olağan seçimi var zaten. Bütün hepsini değerlendirip ona göre karar vereceğiz" dedi.

Serdal Adalı konusundaki haberlerle ilgili "Serdal Adalı'yı listeye alıyormuşum. Yok böyle bir şey. Adalı ile bir konuşma aramızda geçmedi. Şimdi onu bizim listeye sokuyorlar, oradan çıkartıyorlar. Serdal'ı da rencide etmeye, hırslandırmaya çalışıyorlar. Beşiktaş başkanlığı insanların aklından geçiyorsa aday olarak çıkmalıdırlar" şeklinde konuştu.

"Biz buraya kazık çakmadık. İcraat yapmaya geldik" diyen Orman, "Daha bir senelik doğal bir süremiz var. Kongrede de gördüm bazı kişilerde böyle özellikle genç insanlarda şey var. Ben sandıktan kaçmam. Beşiktaş menfaatleri ne gerektiriyorsa ona göre hareket ederiz" ifadelerini kullandı.

- "Çeşitli görüşmeler yapılacaktır, yapılır"

Teknik direktör Slaven Bilic'ten henüz bir rapor almadığını, Hırvat çalıştırıcıyla önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yapacaklarını bildiren Orman, "Daha lig bitmedi. Ben hocayı görmedim ne raporu verecek. Giden hocanın bir raporu olmaz, gelen hoca inceler. Beşiktaş'a yakışır şekilde ligimizi bitirip, Bilic ile yollarımızı ayırıp, bu hafta sonu yada pazartesi günü Bilic ile basın toplantısı yapıp o süreci yaşamamız lazım. Çeşitli görüşmeler yapılacaktır, yapılır. Bunlar zaman içinde olur" diye konuştu.

En kısa sürede statlarına dönmek istediklerini kaydeden Orman, "İki senedir dışarıda oynayarak çok dayak yedik. Kendi stadımıza dönmemiz lazım" dedi.

Kaynak: AA