'Ronaldo etkisi yaratabilir'

Güney Koreli oyuncu, Manchester United'ın yeni transferi Memphis Depay'a övgüler yağdırdı.

Manchester United'ın eski oyuncusu Ji-Sung Park, takımın yeni transferi Memphis Depay'ın ManU'ya Cristiano Ronaldo etkisi yapabileceğine inanıyor.

Premier Lig devi geçtiğimiz günlerde Hollandalı yıldızı transfer ettiğini resmen açıklamıştı. Adı şimdiden Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaya başlayan Depay ise Old Trafford'a Ronaldo'yu taklit etmeye gelmediğini belirtmişti.

MUTV'ye konuşan Park ise konuyla ilgili olarak verdiği demeçte, "O halen çok genç bir oyuncu -sadece 21 yaşında- ama onunla oynadım ve çok büyük bir potansiyeli var. Güçlü, pas kabiliyeti var ve yetenekli. Bazı insanlar onun Cristiano Ronaldo gibi olduğunu düşünüyor ve ben bunu anlayabiliyorum. O, en iyi oyuncu olma isteğinde ve United bu konuda ona yardımcı olabilir. İki taraf adına da çok iyi bir transfer." ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki oyuncu, Louis van Gaal'in ilk sezonunun üstüne koyarak devam edeceğine inandığını belirterek, "United'ı Şampiyonlar Ligi'nin dışında görmek benim için acı vericiydi ama artık önümüze bakmalı ve yeni sezona hazırlanmalıyız." dedi.

Ji-Sung Park geçtiğimiz sezon PSV Eindhoven'da kiralık olarak forma giymişti.